Times Square, primera nit a la ciutat

© NovaYork.cat 2014 *Tots els drets reservats*
Deia Frank Sinatra que Nova York és la ciutat que mai no dorm. Probablement la imatge que ve al cap escoltant la mítica cançó és la de Times Square, sempre encesa, de dia i de nit, cada dia de l’any i és el centre neuràlgic de la ciutat, al creuament de Broadway amb el carrer 42.

Si un adjectiu defineix Times Square és impactant. Les riuades de gent passejant i les immenses pantalles amb tots els seus colors i l’altíssima definició de les imatges deixen bocabadat a qualsevol. Si és el primer cop que s’hi va, recomanem anar-hi de nit, que és quan l’efecte de tot això està en la màxima esplandor.

La primera nit que es viatja a la ciutat, generalment el jet lag i el cansament fa de les seves, així que no recomanem fer plans per a sopar massa tard. Una bona alternativa és visitar Times Square, gaudir de l’espectacle i així sentir que, efectivament, ja hem aterrat a Manhattan.

Times Square Nova York

Nosaltres no som gaire fans de la zona, doncs és probablement la part més turística i per això els locals eviten al màxim de passar-hi. De totes formes, sempre hi acabes passant en algun moment o altre, però especialment per aquells que visiteu la ciutat per primer cop, és de visita obligada. A més, no només hi ha els principals teatres de musicals sinó que és la zona on hi ha més botigues de souvenirs i altres botigues molt curioses que recomanem afegir a la ruta, com ara la dels M&M’s o la de Toys’R Us.

També podeu comprar entrades barates per a musicals a l’oficina TKTS, tal com us recordàvem en aquest post.

CONFIDENCIAL: Si hi aneu amb nens, és la zona on es poden trobar tota mena de personatges per fer-se fotos, des de Mickey Mouse a Spiderman, passant per Bob Esponja.

Times Square Nova York