Celebra el 4 de juliol a Nova York

© NovaYork.cat 2015 *Tots els drets reservats*
Una de les dates més assenyalades pels americans és el 4 de juliol, dia en què se celebra la independència dels Estats Units. A tot el país es fan festes i una de les activitats que té més popularitat són els focs artificials que es fan a Nova York. Aquests focs es van començar a fer l’any 1976 per commemorar el bicentenari de l’efemèride.

Fireworks 4th July

Enguany tornen a la seva ubicació de l’East River i es llençaran des del Brooklyn Bridge i des de diferents plataformes flotants al llarg del riu. Per tant, els millors llocs per poder veure’ls seran el Brooklyn Bridge Park, el Brooklyn Heights Promenade i la zona est del Lower Manhattan. Hi haurà també unes zones més elevades per tenir millor visibilitat al llarg de la FDR Drive, a les quals s’hi podrà accedir pels següents carrers: Houston Street, 23rd Street, 34rd Street, 42nd Street, Broad Street ground level, Old Slip upper level i Pearl & Frankfort.

Empire State Building 4th July

Tot i que l’espectacle comença a les 9 de la nit, és molt recomanable anar-hi ben d’hora per agafar lloc amb bones vistes.

Nathan's Hotdog Eating Contest

Un altre clàssic del dia és el concurs de menjar hotdogs al Nathan’s de Coney Island. Consisteix en menjar-ne tants com es pugui sense parar-se durant 10 minuts. Tot un espectacle que fins i tot es retransmet per televisió.

CONFIDENCIAL: Aquell dia l’Empire State Building també es vestirà de gala amb els colors de la bandera. Però no és l’únic dia que canvia de color, aquí t’ho expliquem amb detall.