Patinar sobre gel, un clàssic de les pel·lícules!

© NovaYork.cat 2015 *Tots els drets reservats*

Penseu per un moment alguna pel·lícula en què els protagonistes apareguin patinant sobre gel a Nova York.És un dels clàssics que no fallen mai en aquesta època de l’any. Quan comença el fred i s’acosta el Nadal, Nova York posa un element més per incrementar el seu encant sobre gel.

Us proposem 3 opcions:

Rockefeller Center. Està als peus d’un dels gratacels més coneguts de la ciutat. S’ha convertit en una de les més populars gràcies a les aparicions en incontables pel·lícules.  Està oberta des de les 8:30 am fins a mitjanit. El preu per accés d’adults és de $27 i el lloguer de patins són $12. Oberta des de l’11 d’octubre fins al mes d’abril.

The Rink at Rockefeller Center

Bryant Park. Situada al darrera de la National Library i envoltada del mercat Nadal. Està oberta des del 21 d’octubre de 2014 fins l’1 de març de 2015. L’accés és gratuït i es poden llogar els patins per $15. S’hi fan classes de patinatge. Obre cada dia de 8 del matí a 10 de la nit.

The Rink at Bryant Park

-Central Park. A la zona sud-est del park i ben a prop del Zoo de Central Park hi ha la pista de patinatge Wollman Rink. S’hi entra des del carrer 59 i obre a les 10 del matí. L’entrada general per adults varia dels $11,25 fins als $18 en funció del dia. El lloguer dels patins són $8. Està oberta des de novembre fins a març.

Wollman RInk

CONFIDENCIAL: És curiós saber que el patinatge sobre gel es va inventar als Països Baixos, com a mitjà de tranport. Consistia en trossos d’os lligats a les sabates amb cordons i no va ser fins el segle XIX que es va començar a practicar com esport artístic.