Obre l’observatori de la torre One World Trade Center

© NovaYork.cat 2015 *Tots els drets reservats*

El proper divendres 29 de maig obrirà al públic l’observatori situat a dalt de tot del nou edifici One World Trade Center. No va ser fàcil per la ciutat de Nova York decidir què ocuparia l’espai que va quedar després dels atemptats de l’11-S i finalment es van decidir per aquest espectacular edifici. Després d’anys de treballar en adaptar la zona i fer la construcció, aquesta atracció s’uneix a l’Empire State Building i el Rockefeller a l’hora de poder gaudir de les vistes des dels seus pisos més elevats.

One World Observatory

L’observatori està situat a les plantes 100, 101 i 102, a més de 381 metres d’alçada. Des d’allà s’hi podrà veure Manhattan, Brooklyn i Nova Jersey. Té una ubicació privilegiada per poder observar els diferents barris de la ciutat i llocs característics com l’Empire State Building, el Brooklyn bridge o l’Estàtua de la Llibertat. Asseguren que en un dia clar, es pot arribar a veure fins a una distància de 80Km. Les vistes deuen ser realment espectaculars. Les persones que vulguin pujar-hi també podran gaudir d’exposicions interactives, vídeos i de diversos restaurants.

One World Observatory

Un altre aspecte espectacular són els seus 5 ascensors. Els anomenats Sky Pods poden pujar en només 60 segons fins al pis 102. Aquest curt viatge s’acompanyarà una recració amb tecnologia LED de l’evolució de l’skyline des del 1600 fins a l’actualitat.

Els preus són $32 per adults, $26 per nens de 6 a 12 anys i $30 per majors de 65 anys. Totes les entrades estan programades per entrar en dia i hora específica i així estalviar-se cues innecessàries.

One World Observatory

Com podeu imaginar, donada la novetat de l’atracció, cal reservar amb antelació. Des de la seva web es poden comprar les entrades.

CONFIDENCIAL: Aprofitant que està situat al districte financer, us proposem una ruta per fer pel barri i així treure el màxim profit a la visita.