Christmas tree Rockefeller Center

Nadal oficialment inaugurat quan l’arbre de Rockefeller Center encén els llums

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

Un dels símbols que més s’associen amb el Nadal a Nova York és l’immens arbre que hi ha a Rockefeller Center.

Christmas tree Rockefeller Center

Des del 8 de novembre que ja està instal·lat aquest impressionant arbre de més de 23 metres d’alçada i 12 tones de pes portat directament des de Connecticut. Però l’encesa de llums no es farà fins més endavant acompanyada d’una gran cerimònia. Està coronat amb una estrella feta de cristalls de Swarovski i decorat amb més de 40.000 llums LEDs que un cop enceses generen aquesta aparença tan especial.

El dia de l’encesa serà el dimecres 4 de desembre i es preveu que sigui un acte multitudinari o sigui que si us fa gràcia anar-hi, sigueu puntuals per agafar lloc. Les llums enceses es mantindran fins a les 11 de la nit del 7 de gener.

CONFIDENCIAL: Al Rockefeller Center també hi instal·len una pista de gel o sigui que si voleu, podeu gaudir de l’arbre des d’una perspectiva molt especial, tot patinant.

3 Comments

  1. Vaig veure aquest arbre meravellós del Rockefeller Center l’abril de 2003 que si no recordo malament, per alguna raor, mantenien encara encès. Fantàstic!!! Feia dos anys de l’atac terrorista a les Torres bessones. Pot ser per això mantenien les llums enceses, en homenatge a totes les víctimes innocents. Vaig enamorar-me de Nova York.

    1. Hola, Maria! És fàcil enamorar-se d’aquesta ciutat, oi? Doncs gràcies per la informació perquè és una dada que no coneixíem. Gràcies per llegir-nos!

      1. Però, les dades que he llegit sobre l’arbre de Nadal son del 2017 o del 2018?, es que escric amb un setmanari de Valls i no puc posar dades errònies. Milions de gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *