Musicals a meitat de preu en la Broadway Week

© NovaYork.cat 2015 *Tots els drets reservats*

Els musicals de Broadway són un dels molts atractius de Nova York. Solen ser produccions espectaculars on al darrera hi ha un gran equip de músics, tècnics, artistes i sobretot un gran pressupost. Si no hi heu anat mai, és una experiència que us recomanem. No només podreu viure la màgia de la funció sinó que també podreu fer encara millor la vostra experiència a la ciutat.

Broadway Week

Les entrades no solen ser barates és per això que val la pena aprofitar descomptes i ofertes com la del Broadway week. Del 20 de gener al 5 de febrer, per una selecció de musicals podeu trobar o un 2×1 o bé un upgrade de les localitats per un preu ben raonable (20 dòlars).

Les entrades amb aquestes condicions ja estan a la venda i les podeu comprar a través d’aquesta web.

Times Square Musicals

Que gaudiu de l’espectacle!!!

CONFIDENCIAL: Si no esteu a temps d’aprofitar el Broadway Week, sempre podeu anar a les botigues d’entrades a preu reduït pel mateix dia de la funció. En aquest post us en donem els detalls complets. La més popular és la de Times Square i es caracteritza per la seva teulada vermella en forma de graons, que sol estar sempre plena de gent que vol gaudir d’una perspectiva única de la plaça.