Mishima i Txarango gratis al Central Park

© NovaYork.cat 2014 *Tots els drets reservats*

Heu somiat mai en poder veure els vostres grups preferits en un lloc tan emblemàtic com Central Park? I a sobre de franc? Doncs aquesta és la vostra oportunitat!

Summer Stage

Als estius s’organitza al Central Park el cicle de concerts gratuïts Summer Stage. El dia 20 de juliol, a partir de les 3 de la tarda hi participaran 2 grups catalans de renom com són Mishima i Txarango. Els acompanyarà també el grup del jove productor Daniel Guijarro Headbirds.

Mishima

Pels escenaris del Summer Stage hi han passat músics com Paul Simon, Curtis Mayfield, Pete Seeger o Celia Cruz entre molts altres.

Ja falta poc perquè hits com Un tros de fang o Guspira, estel o carícia sonin entre els arbres centenaris de Central Park, alhora que es podran albirar els gratacels en plena esplanada.

CONFIDENCIAL: Una bona manera d’aprofitar el dia podria ser fer primer un picnic a Central Park per després gaudir de la música al llarg de la tarda. En aquest post us expliquem la millor manera de fer-ne un i on podeu comprar el menjar que segur que fa que sigui una experiència rodona.