Columbus Circle Holiday Market

Mercats de Nadal a Nova York

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

Una de les tradicions que es fan per Nadal és voltar buscant regals ben especials per a les persones que més apreciem. A Nova York, aquesta època es viu d’una manera molt especial i a la seva oferta habitual de botigues s’hi afegeixen els mercats de Nadal.

Després d’haver-ne llegit molt al respecte, voldríem destacar-ne alguns:

Winter Village at Bryant Park

En el parc que una vegada defíniem com a un oasi al mig de la ciutat s’hi ubiquen tot de paradetes al voltant de la gran esplanada de gespa. N’hi ha de molt diverses i s’hi poden trobar coses per casa, roba, complements, joies o fotografies entre moltes més coses. Òbviament, no hi poden faltar els productes nadalencs per poder decorar la casa per l’ocasió amb aquest toc de Nova York.

Winter Village at Bryant Park

S’organitzen activitats gairebé cada dia pels qui el visiten i a més també hi ha llocs on poder menjar o prendre una beguda calenta.

Al mig de les parades hi ha una de les pistes de gel més populars en aquesta època de l’any.

Ice rink at Bryant Park

El mercat està obert des de l’1 de novembre fins el 5 de gener. De la pista de gel se’n pot gaudir una mica més, ja que no tanca fins el 2 de març.

Union Square Holiday Market

En aquesta cèntrica plaça també s’hi instal·la la 19ena edició d’aquest mercat que agrupa uns 150 venedors. Les parades tenen uns característics colors vermells i blancs, ben adients per l’època.

Union Square Holiday Market

En un ambient ben festiu, s’hi poden trobar productes tals com joies, sabates, roba, bosses o decoracions nadalenques; però també d’altres no tan habituals com ara kits per fer cervesa a casa o corretges exclusives i accessoris per gossos.

Union Square Holiday Market

El mercat està obert des del 21 de novembre fins el 24 de desembre.

Columbus Circle Holiday Market

Aquest mercat ubicat a la cantonada sud-oest de Central Park congrega uns 100 venedors. Combina espai per compres amb zones on poder menjar o beure alguna cosa.

Columbus Circle market

El mercat  està obert des del 3 de desembre fins el 24 de desembre.

The Grand Central Holiday Fair

Dels mercats que us hem destacat, aquest és l’unic que es fa a cobert, un factor important en aquesta època de fred. Enguany se’n celebra la 14ena edició, que s’ubica al Vanderbilt Hall d’un emplaçament tan especial com l’Estació Central de Nova York.

Més de 76 venedors ofereixen els seus productes pensats per l’època nadalenca i que inclouen art, roba, bosses de mà, joies, coses per la casa, joguines o fins i tot regals per a les mascotes.

El mercat està obert des del 18 de novembre fins el 24 de desembre.

CONFIDENCIAL: Per combatre el fred, una de les coses que més ens agrada és degustar una bona tassa de xocolata calenta. Tocant a Union Square (Broadway 841) hi ha la xocolateria Max Brenner on tenen una extensa carta que farà les delícies dels xocolata-adictes. A més, tenen un menú especial pensat per als més petits. Per escalfar-vos les mans de seguida, demaneu una Hug Mug.

Hug-Mug

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *