Eileen's cheesecake

La nostra recomanació de cheesecake a Nova York

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

Si una ciutat dóna nom a un plat concret, no pots deixar de provar-lo quan la visites. Aquest és el cas del New York Cheesecake. Tot i que de pastissos de formatge n’hi ha de molts tipus, els que es fan aquí es diferencien perquè van incorporar a la seva recepta el formatge cremós (estil Philadelphia). L’identificareu per la seva aparença cremosa i suau del formatge.

Podeu provar-lo en molts restaurants, però nosaltres us volem recomanar un local molt petitet que ens agrada molt i on fan cheescakes de tot tipus. Es tracta d’Eileen’s Special Cheescake.

Eileen's cheesecake

Quan hi entreu, el seu mostrador ple de pastissos causarà que se us faci la boca aigua. Hi veureu cheesecakes de tots els estils: de maduixa, gerds, plàtans, xocolata, caramel, cookies i un munt de varietats més. La tria no és gens fàcil perquè vénen ganes de provar-los tots.

Eileen's cheesecake

Tot i que el local és petit, hi ha un parell de taules per poder seure un moment i poder degustar els seus pastissos tan bons. També envien comandes a domicili, però és una llàstima que no arribin fora dels Estats Units.

CONFIDENCIAL: No us preocupeu si no sabeu quin cheesecake triar. En fan també de mida individual, ideal per poder agafar-ne més d’un i descobrir-ne de nous.

ADREÇA i WEB OFICIAL: 17 Cleveland Place, New York, NY 10012 (www.eileenscheesecake.com)

7 Comments

  1. MMm… haurem de tornar a provar aquest que dieu. JO us recomano el que vam provar al Carnegie Deli http://www.carnegiedeli.com després d’un bon entrepà de Pastrami 😉

    1. Moltes gràcies per la recomanació Anna. El cheesecake d’allà no l’hem provat, però l’entrepà de pastrami sí. Tot un clàssic. Ara, cal anar-hi amb gana perquè no és precisament petit.

  2. Jaaa.. ideal seria compartir l’entrepà i guardar lloc pel cheesecake d’un pam! Si tan gran com l’entrepà de pastrami 😉

  3. Prenc nota!!!! m’encanta la NewYork Cheesecake i no penso perdre’m-ho!

    1. Gràcies pel teu comentari Poma! 🙂 Ens alegrem que aprenguis coses noves al nostre blog.

  4. […] la opinió del Toni, el millor cheesecake és l’Eileen cheesecake, del qual ja us parlàvem fa uns mesos. En canvi, per la Clara no és comparable amb el de Carnegie Deli i no perdona mai una visita (o […]

  5. […] i gustos. A més, surt a les primeres posicions dels rankings de Tripadvisor. Es tracta de l’Eileen’s Special Cheesecake. Segur que acabeu llepant-vos els […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *