La màgia de Toys’R’Us marxa de Times Square

© NovaYork.cat 2015 *Tots els drets reservats*

Sempre és una pena veure que tanca una botiga emblemàtica, una d’aquelles que trobes que té encant i on hi has passat moltes bones estones. Això és el que passarà el proper dia 30 de desembre. L’establiment insígnia de la cadena de jogueteries Toys’R’Us a Times Square tancarà després de 10 anys en aquesta ubicació.

IMG_0317

Sempre recordarem com vam quedar de fascinats el primer cop que hi vam entrar, talment com si tornéssim a ser nens petits. Una immensa nòria de 18 metres d’alçada et donava la benvinguda i només calia pujar al primer pis per quedar-se bocabadat amb un T-Rex de dimensions reals que es movia i emetia sons. A això cal afegir-hi un spideman i un superman penjats del sostre on semblava que volaven i un Empire State Building i una Estàtua de la Llibertat fetes de LEGO.

L’empresa no ha pogut resistir l’incement de preu del lloguer d’aquest local de més de 10.000 metres quadrats. Encara que no està confirmat, es rumoreja que podria traslladar-se ben aprop, a la planta baixa de l’Hotel Marriott Marquis.

Dinosaur Toys'R'US

Aquesta pèrdua se suma a la de la també mítica FAO Schwartz que va tancar les seves portes el passat 15 de juliol.Totes dues eren de les nostres botigues de joguines que més ens agradaven. Ho explicàvem en aquest post. Que quedi com homenatge cap elles.

CONFIDENCIAL: Si pugeu una mica més per Times Square podreu arribar a la botiga M&Ms. És ideal per grans i petits i ho trobareu aquests famosos caramels en totes les seves versions. Una forma ideal (i ben dolça) per superar una pena com aquesta.