Grimaldi’s, la pizzeria del pont de Brooklyn

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

Ja s’ha convertit en un clàssic per a molta gent, després de creuar el pont de Brooklyn fer una parada a la pizzeria Grimaldi’s per recuperar forces. Si hi passeu per davant, la reconeixereu de seguida per les cues que s’hi fan al davant, però no us espanteu perquè el temps d’espera és ben raonable.

2013-08-19 15.09.37Què trobareu en aquest lloc? Doncs pizza, pizza i més pizza. La seva carta no dóna massa opcions més i les podeu personalitzar al vostre gust amb diversos ingredients. El millor és el moment en què la serveixen acabades de treure del forn amb el formatge ben desfet. El primer pensament que ve al cap és que aquella pizza és immensa i que no se sereu capaços d’acabar-vos-la. Fins i tot sembla que no hi cabrà ni sobre la taula. Però tot és posar-s’hi, perquè a mesura que es van menjant porcions i que es gaudeix de cadascuna d’elles s’acaba deixant la safata ben buida i lamentant que no hagués estat una miqueta més gran… El maridatge perfecte, aprofitant que estem a Brooklyn, és la cervesa Brooklyn lager, com no podia ser d’una altra manera.

2013-08-18 17.03.34A l’entrada del local podeu veure el pizzaiolo amb el forn de carbó fent les pizzes davant vostre. És un constant, gairebé no té un moment per descansar. Això és senyal de l’èxit del local i de la seva tradició. Ofereixen només dos tamanys de pizza (mitjana o gran), però la diferència de preu és mínima o sigui que us animem a que no tingueu remordiments i agafeu la gran per gaudir encara més d’aquesta pizza.

CONFIDENCIAL: Els que ja hi heu estat, recordareu que fa uns mesos el local estaba ubicat dos edificis més avall. El cert és que la família italiana que el regentava van protagonitzar una disputa al més pur estil Capuletto i Montesco, del qual els diaris es van fer ressò. En veure que no arribarien a cap acord, una part de la família es va quedar el local, ara conegut com a Juliana’s (amb el forn de llenya original) i l’altra part es va quedar amb el nom… i per tant amb la majoria de la clientela!

1 Comment

  1. […] hagueu fet gana, ha arribat el moment de viure un altre dels clàssics que més us recomanem: menjar a la Pizzeria Grimaldi’s. haureu de fer cua però val la […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *