Especial compres: el paradís per als nens

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

Els nens són els protagonistes del Nadal i com a tals es mereixen un espai apart en aquest especial compres.

Per una banda, hi ha les immenses i completes FAO Schwarz o Toys’R Us, amb els seus respectius bucs insígnia mundials on es poden trobar tant les joguines de més actualitat com les de tota la vida. Una nòria gegant presideix la botiga de 3 plantes d’alçada de Toys’R Us, mentre que FAO Schwarz ha estat tradicionalment el Palau de la Joguina per excel·lència, apareixient en nombroses pel·lícules, com ara Sol a Casa. Fa unes setmanes els dedicàvem aquest post a aquests dos gegants de la joguina.

Toys'R Us Times Square

Per altra banda, hi ha botigues experimentals, de marques adreçades a nens que han buscat un espai per a convertir en temple del seu merxandatge. Uns exemples serien Lego, que ha obert al Rockefeller Center, o la botiga dels M&M’s de Times Square on sembla que et transportin a la mateixa fàbula de Hansel i Grettel. Les llaminadures no s’acaben mai!

M&Ms store

Per últim, hi ha altres botigues específiques de joguines, com ara Build a Bear de la Cinquena Avinguda, on pots triar qualsevol tipus d’ós de peluix, vestir-lo com vulguis i fins i tot posar-hi veu. També hi ha un ampli espai de vestuari on es poden triar conjunts extres per a vestir la nova mascota.

Build a Bear

CONFIDENCIAL: Per als que recordeu la pel·lícula Sol a Casa (Home Alone), la pel·lícula de FAO Schwarz que hi apareix és, en efecte, la de davant de l’Hotel Plaza per als seus exteriors. Tanmateix, l’interior de la botiga va ser rodat al Rookery Building del centre de Chicago, on hi ha una altra sucursal de la coneguda marca de joguines.