Especial compres: botigues d’esport

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

En aquests especials sobre compres també hi hem volgut dedicar un espai a les botigues de roba i material esportiu. Us volíem donar una orientació per tal d’ajudar-vos en la vostra recerca de material específic per poder estar a la última, marques o equips i així aprofitar els preus més interessants que molts cops hi ha a Nova York.

Les principals marques disposen de botiga pròpia on mostrar les seves novetats en un ambient ben especial.

  • Nike. Al carrer 57 tocant a la 5ena Avinguda, Nike està instal·lada en un edifici amb diverses plantes on hi podreu trobar les darreres novetats en fitness, running, bàsquet o moda urbana. La botiga està decorada amb fotos dels esportistes que patrocina i frases motivadores.
  • Adidas. Disposa de 2 botigues molt interessants amb 2 enfocaments diferents. La de Broadway amb Houston té 2 plantes amb diverses seccions específiques per a cada esport. En canvi, la que està en ple Soho (Wooster St) està plenament orientada a la moda urbana, ben propi del barri on està.
  • New Balance. En una botiga que ha obert fa poc més d’un any, la marca presenta les novetats en el que serien els seus dos punts forts: el running i la moda urbana. Tot això dintre d’un espai amb un ambient molt cuidat. Està situada a la 5ena Avinguda a l’alçada del Flatiron.

També podeu trobar botigues oficials d’equips de la ciutat o bé l’NBA.

NBA Store

  • NBA Store. La lliga de bàsquet més seguida del món té una botiga de 2 plantes per fer les delícies dels seus fans. Hi ha tot tipus de samarretes de tots els equips i els seus principals jugadors així com altres productes relacionats amb la lliga des de pijames, plats, jaquetes o material escolar. Hi ha una secció molt interessant per a nens. Fa uns anys va deixar la seva tradicional ubicació per moure’s una mica més avall de la 5ena avinguda (entre carrers 47 i 48).
  • New York Yankees. Per molts, el logo d’aquest equip ja s’ha convertit en un símbol que identifica la ciutat i ha passat a ser un souvenir més. Trobareu de diverses botigues oficials de l’equip on apart de les populars gorres amb l’NY també hi ha camises de baseball, jerseis, jaquetes, samarretes o bats i pilotes.

Ens agradaria destacar-ne algunes específiques de running o de bàsquet.

New York Running Company

  •  New York Running Company. El seu nom ho indica tot. 100% running: des de bambes, roba tècnica o complements ben atesos per personal que coneix molt bé la matèria. Està situat al centre comercial del Columbus Circle, a les portes del Central Park, o sigui que si voleu provar el material en un lloc immillorable, només heu de creuar el carrer.
  • House of Hoops. Si us agrada el bàsquet, aquesta és la vostra botiga. Només entrar-hi s’hi respira aquest esport. Hi trobareu material que no hi és a altres llocs amb espais dedicats a les principals estrelles com LeBron James, Kobe Bryant, Kevin Durant o el mític Michael Jordan. Hi ha tant roba tècnica per fer esport com moda urbana. La que més ens agrada és la que hi ha en ple eix comercial de Harlem.

No voldríem oblidar-nos de les generalistes on hi podreu trobar de tot.

Paragon Sports

  • Paragon Sports. En aquesta laberíntica botiga de la zona de Union Square hi podreu trobar allò que busqueu de qualsevol esport. Només cal endinsar-s’hi i anar recorrent les múltiples seccions, sempre ben ateses per personal que coneix molt bé allò que ofereix.
  • Les principals cadenes de roba esportiva també tenen presència a la ciutat o sigui que si us agraden aquest tipus de botiga, no podeu deixar de visitar Modell’s, Champs Sports o Foot Locker.

CONFIDENCIAL: Si el que busqueu són bambes exclusives, edicions que no es troben a gairebé enlloc o poder comprar-ne unes que siguin un record únic de Nova York, la botiga que heu de visitar és Flight Club, situada a Broadway entre els carrers 11 i 12. A nosaltres ens encanta quedar-nos embadalits mirant la multitud de models que tenen exposats a les seves llarguíssimes prestatgeries. Segur que us enamoreu de més d’un model, però prepareu la cartera perquè algunes exclusivitats es paguen cares.

Flight Club