Bike Central Park

En bici per Central Park

© NovaYork.cat 2014 *Tots els drets reservats*

Tant si esteu habituats a anar en bicicleta com si no, no podeu deixar de viure aquest moment. Central Park és lloc habitual de runners, ciclistes i gent que passeja les seves mascotes (recordem que en aquesta ciutat, el gos és el rei). Un recorregut ideal de 10k, probablement els millors 10k urbans que es poden trobar arreu, és el que us espera sota les ombres dels arbres centenaris i enmig dels esquirols que corren per terra. El territori és pla en un 90%, però sense gaires pujades prominents. És curiós descobrir com hi ha zones molt més concorregudes però per altra banda passes per extensions on no hi ha ningú. Ni tan sols en temporada alta!

El més habitual és donar una volta, o volta i mitja. En totes les botigues de lloguer de biciletes us facilitaran un plànol molt senzill de seguir.

Això sí, el parc només té una direcció! Veureu que fins i tot en això hi ha un ordre absolut: es gira al contrari del sentit de les agulles del rellotge.

Central Park bike

Nosaltres hi vam donar dues voltes l’últim cop, en menys de dues hores perquè vam anar parant a fer fotos, a beure aigua, a endinsar-nos en alguns dels racons desconeguts, com ara el Safari Playground.

2013-08-20 13.58.47

CONFIDENCIAL: Si teniu previst anar-hi, us recomanem que us subscrigueu a algunes pàgines de cupons, perquè és de les ofertes més habituals que treuen. Si no, podeu passejar una estona per la banda sud de central Park i també us oferiran una mica d’oferta respecte al preu habitual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *