Els concerts gratis que no et pots perdre aquest estiu

© NovaYork.cat 2014 *Tots els drets reservats*

El bon temps de l’estiu acompanya per gaudir d’activitats a l’aire lliure. Una de les que més ens agrada és poder anar a concerts. En aquest cas, us presentem una selecció de festivals que són plenament gratuïts. Hi participen músics de renom. És una oportunitat especial per veure’ls en un entorn diferent al que tenim accés habitualment i també per descobrir nous estils o intèrprets.

Summer Stage: Ofereix concerts en una sèrie de parcs de tots els 5 barris de Nova York, però destaca l’escenari de Central Park. Destaquen interprets com Toquinho (4 jun), Sisqó (11 jun), Counting Crows (30 jun), Beck (1 jul) o Fania All Stars (24 jul). Aquí podeu trobar el calendari complet amb llocs, hores i artistes.

Summer Stage

Today Concert Series: Se celebra a la Rockefeller plaza. Tot i que comencen a les 8 del vespre, cal ser-hi aviat ja segon l’artista, s’omple de seguida. L’obertura de portes sol ser  a les 5 de la tarda. Aquí podeu consultar el calendari complet, però destaquen les actuacions de John Legend (10 jul), Jason Mraz (18 jul), Maroon 5 (1 set) o Usher (5 set).

Today Summer Concerts

Good Morning America: Aquest programa televisiu fa un cicle de concerts de cara a l’estiu. Com que és matinal, cal ser molt d’hora al recinte del Central Park per poder assistir-hi. Les portes s’obren a les 6 del matí. L’esforç pot valer la pena si es té en compte que els artistes que hi participen són de fama internacional tals com Jennifer López (20 jun), Jason Derulo (4 jul), Kings of Leon (25 jul) o Enrique Iglesias (1 ago). Aquí podeu trobar el calendari complet.

Charlie Parker Jazz Festival: El jazz també té el seu espai en els concerts gratuïts. Aquest festival de 2 dies tindrà lloc el 23 i 24 de juliol.

The Metropolitan Opera Summer Recital Series: En diferents parcs de la ciutat, l’òpera també hi té el seu espai. Hi participen nous talents i comença el dia 23 de juny. Aquí podeu trobar el calendari complet.

The Metropolitan Opera Summer Recital Series

R&B Festival at MetroTech: A l’hora de dinar es presenten aquests concerts de grups de música funky, soul o world music. Se celebren a Brooklyn i ja té 20 anys d’antiguitat i dura del 5 de juny al 7 d’agost. Aquí podeu consultar el calendari complet.

CONFIDENCIAL: En aquests festivals hi participa gent de tot arreu. Enguany hi tocaran 2 grups de casa nostra! Mishima i Txarango estaran al Central Park el dia 20 de juliol. En aquest post us expliquem tots els detalls.