Els 7 indrets que no et pots perdre de Nova York

© NovaYork.cat 2015 *Tots els drets reservats*

S’acosten les vacances! Sereu dels afortunats que marxen a Nova York? Tant si teniu molts dies com si només teniu un dia per visitar la ciutat, us proposem els 7 llocs que no poden faltar per conèixer aquesta ciutat!

1-L’Estàtua de la Llibertat. És una de les icones de la ciutat. Si aneu justos de temps, no cal anar fins a l’illa on s’hi està. Podeu agafar el ferry gratuït a Staten Island que hi passa per davant. I sinó, des de molts punts de la ciutat prop del riu, en podeu tenir vistes.

Estàtua de la Llibertat

2-La 5ena Avinguda. Referent mundial de la mode i el luxe. No només val la pena passejar-hi per veure les botigues sinó també a la gent amb la que us creueu, gent de tot tipus amb estils, tendències i formes de ser ben diferents.

5th Avenue

3-Central Park. És el pulmó de la ciutat però també el seu oasi. Podeu caminar-hi, córrer, anar amb bici, relaxar-vos, fer-hi un picnic, un passeig amb cotxe de cavalls o simplement gaudir de la natura. És tan gran que sempre s’hi descobreixen llocs especials on mai s’hi ha estat abans.

Central Park

4-El Soho. Un barri amb molt d’encant on podreu trobar bars, restaurants i botigues amb un toc ben especial. Deixeu que el vostre instint us guiï i perdeu-vos pels seus carrers.

Soho

5-Times Square. És un lloc espectacular de llums, botigues, anuncis i multitud de persones. És un lloc que els newyorkers eviten per ser massa turístic, però si aneu a Nova York, almenys un cop heu d’haver creuat aquesta plaça.

Times Square

6-Els gratacels: Empire State Building, Top of the Rock i l’edifici Chrysler. Per alguna cosa és la ciutat dels gratacels. N’hi ha molts i alguns amb atractiu especial, però hem seleccionat aquests tres perquè potser són els més populars. Als dos primers s’hi pot pujar fins dalt per gaudir de les vistes. Si us dóna temps, val la pena fer la visita.

Empire State Building

7-El Brooklyn Bridge. Una altra de les icones de la ciutat, la seva silueta és emblemàtica. Si us dóna temps, podeu creuar-lo i gaudir de les vistes de Brooklyn i de Manhattan que hi ha al llarg del recorregut. Sinó, també des d’una zona propera al riu podeu veure’l amb tota la seva longitud.

Brooklyn Bridge

CONFIDENCIAL: Nova York ja és màgica, fascinant i seductora en ella mateixa. Perdre’s per la ciutat i descobrir alguna botiga o un petit restaurant, mantenir una conversa amb un newyorker que t’expliqui una experiència interessant, gaudir de la moda i les tendències de la gent amb la qual et creues, admirar l’arquitectura de carrers “normals” o simplement gaudir al metro d’un músic de carrer podrien ser també “els altres” imprescindibles.