El zoo del Bronx

© NovaYork.cat 2014 *Tots els drets reservats*

Sens dubte, si us plantegeu viatjar a Nova York amb nens, no us plantegeu deixar de visitar el zoo del Bronx. S’hi arriba de forma molt senzilla, directament en metro que deixa a escasses passes de l’entrada principal. Podeu trobar tota la informació sobre horaris i espais aquí.

Els dimecres és dia d’entrada per donatiu (l’entrada d’adult és de 20,95$ i la de nens, de 16,95$), que us donarà accés a tot el zoo, excepte certes atraccions que cal pagar apart, com ara el tramvia Wild Asia que segueix un recorregut amb animals asiàtics o bé el teatre 4D. Tanmateix, nosaltres no vam pagar per a cap extra i vam poder veure moltíssimes coses i vam estar-hi unes quantes hores. És immens!

Zoo Bronx Nova York

El zoo del Bronx va ser un dels primers dels Estats Units, construït el 1.899 amb la finalitat de conservar espècies salvatges. És pràctic de passar-hi estona perquè és fàcil trobar llocs on reomplir l’ampolla d’aigua i lavabos per tot el recorregut. També hi ha botigues de merxandatge on venen els clàssics souvenirs que es poden trobar en qualsevol zoo (excepte el Floquet de Neu, que és exclusiu nostre!).

Al llarg del recorregut, vam poder veure nombrosos animals, la majoria en amplis espais. El que ens va fer més pena va ser l’ós polar, que feia pinta de passar massa calor, en ple estiu i sota un sol de justícia.

Zoo3

Vam passar per un espai reservat per als tigres, amb una enorme piscina. També ens van cridar l’atenció la gran varietat d’aus de presa i espècies autòctones, com ara els bisonts. També hi ha simpàtiques girafes, que es poden veure de ben a prop.

Zoo Bronx Nova York

L’espai de primats, el Congo Gorilla Forest, és el major bosc tropical artificial del món. És una zona de pagament que destina el preu de l’entrada a la seva conservació. En pocs metres, pots trobar un espai amb foques i un terrari que reprodueix fauna de Madagascar, a les fosques, realment impressionant.

Zoo Bronx Nova York

Si us ve de gust completar una jornada completa pel Bronx més segur, us recomanem acabar amb un dinar o sopar al Little Italy del Bronx, com us explicàvem en aquest post.

CONFIDENCIAL: Important no confondre amb el Zoo de la pel·lícula de Madagascar, si aneu amb nens, que ho preguntaran segur! Si bé és més cèntric i pertany a la mateixa entitat, no té comparació pel que fa a extensió ni nombre d’espècies.