M&Ms

El paradís dels M&Ms

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

Us agraden els M&Ms? Heu somiat mai, com nosaltres, banyar-vos en una piscina d’M&Ms? No importa si són els que estan farcits de xocolata com de cacauet. Com si fossim el Hansel i Grettel del S. XXI. A Times Square hi ha una macrobotiga que farà les vostres delícies.

M&M Lady Liberty

Hi podreu trobar merxandatge i souvenirs de tot tipus amb el logotip d’M&Ms i el clàssic ninotet. Però el millor de tot és que podreu servir-vos vosaltres mateixos a partir d’una multitut de gustos i colors. Uns llargs tubs amb dispensadors manuals estan a la vostra disposició per tal que us aneu servint. Podeu fer totes les combinacions que més us vinguin de gust. Mai tindreu tants M&Ms a la vostra disposició.

M&Ms

CONFIDENCIAL: La vostra compra es cobra per pes o sigui que si no voleu que la vostra factura es dispari, controleu-vos de no caure a la temptació. No és gens fàcil perquè estan boníssims.

2 Comments

  1. […] més botigues de souvenirs i altres botigues molt curioses que recomanem afegir a la ruta, com ara la dels M&M’s o la de Toys’R […]

  2. […] Si pugeu una mica més per Times Square podreu arribar a la botiga M&Ms. És ideal per grans i petits i ho trobareu aquests famosos caramels en totes les seves versions. […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *