El merxandatge de les teves series favorites

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

Sou fans de Broadwalk Empire? Sex and the City? Friends? House? Joc de trons? El coche fantástico? The Newsroom? Seinfeld? Girls? The Sopranos? Herois? Doncs esteu d’enhorabona! Aquestes i moltes altres de les sèries més populars tenen un espai reservat en aquestes dues botigues que us presentem.

foto

Hi podreu trobar tot tipus de curiositats sobre les sèries amb records inèdits o de col·leccionista i merxandatge gens fàcil de comprar en altres llocs. Segur que passeu una bona estona fent el xafarder i si trobeu alguna cosa de la vostra sèrie favorita, farà les vostres delícies. No hi faltaran tasses, samarretes, llibres, posavasos, rèpliques dels personatges o fins i tot alguna espasa. Per cert, els DVDs també els tenen a la venda.

Sex and the CityUna d’elles és la HBO Shop. Les sigles us sonaran perquè és una de les principals productores de les sèries de més èxit actuals. Està ubicada a la sisena avinguda amb el carrer 42, just al costat de Bryant Park. Hi podreu trobar coses de Sex and the City, Joc de trons, The Newsroom, Broadwalk Empire, The Sopranos o The Wire.

foto 2

Friends

L’altra és la NBC Experience Store. En aquest cas pertany a aquesta coneguda cadena i la seva botiga està al Rockefeller Center. Hi podreu trobar coses de Friends, La Voz, House, Seinfeld, Magnum, CSI, Miami Vice o Las Chicas de Oro.

CONFIDENCIAL: Si teniu ganes de viure la televisió en primera persona, l’NBC Experience Store també ofereix uns tours amb parts interactives i permet visitar els platós d’alguns programes o sèries.

foto 1

1 Comment

  1. […] Si a més de ser fans del cinema també ho sou de les sèries, ben aprop de Bryant Park hi ha la botiga de merchandising de l’HBO, productora d’algunes de les produccions de més renom. Segur que allà trobeu alguna cosa […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *