El festival de La milla dels museus

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

La 5ena Avinguda no només és coneguda per les seves botigues de moda o els apartaments luxosos, també té una part on es concentren una sèrie de museus importants. S’anomena la milla dels museus i comprèn la zona entre els carrers 82 i 105 on hi estan ubicats el Metropolitan Museum of Art, la Neue Galerie, el Solomon R Guggenheim, el Jewish Museum o el Museu de la ciutat de Nova York entre d’altres.

Solomon R Guggenheim

Doncs tan important és tenir uns museus de gran qualitat com celebrar-ho. És per això que el passat 11 de juny es va fer la Museum Mile Festival. Ja va ser un èxit la primera edició l’any 1978 i ara està plenament consolidat. És una manera de donar notorietat a aquestes instal·lacions culturals que té la ciutat i congrega tant a turistes com a persones de tots els barris, des de Harlem fins a l’Upper East Side passant pel Village, sempre amb l’orgull de sentir-se de Nova York.

Museum Mile Festival

Aquest tram de la 5ena Avinguda es talla a la circulació per tal que la gent hi pugui passejar tranquilament, gaudint de les animacions, concerts o expressions artístiques en ple carrer.

CONFIDENCIAL: Els habitants de Nova York s’aboquen de ple en activitats d’aquest tipus. És una bona oportunitat per participar-hi i poder passejar pel mig de la 5ena Avinguda, cosa que no es pot fer habitualment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *