Darrers dies per poder visitar la jogueteria FAO Schwartz

© NovaYork.cat 2015 *Tots els drets reservats*

És una pena perquè el lloc tenia molt d’encant. Era una de les nostres botigues de joguines favorites que visitàvem cada cop que anàvem a la ciutat. FAO Schwartz no ha pogut aguantar la pressió dels increments de preus dels locals comercials i després de 145 anys a la ciutat, ha anunciat que tancarà el dia 15 de juliol. Tot i que ha anunciat que està buscant una altra ubicació dintre de la ciutat, durant tot aquest temps sentirem el buit que deixarà aquesta botiga tan emblemàtica.

FAO Schwartz

Està situada a la cinquena avinguda tocant a la cantonada sud est del Central Park, just al costat de l’Apple Store. La pel·lícula BIG la va donar a conèixer a tot el món amb la famosa escena del piano gegant amb Tom Hanks. És realment un plaer passejar pels seus 3.700 metres quadrats i anar descobrint les meravelloses joguines que s’hi venen. Una delícia tant per petits com per grans.

FAO Schwartz

Si aneu a Nova York abans de la data del tancament, no us la perdeu. Visiteu-la i tingueu en ment que sereu de les darreres persones que n’hauran pogut gaudir.

FAO Schwartz

La marca és propietat de Toy’R’Us, que curiosament també ha anunciat que tancarà la seva immensa botiga (amb nòria i dinosaure de tamany real inclosos) de Times Square cap a finals de l’any que ve.

CONFIDENCIAL: Malgrat aquestes males notícies, per ara encara queda una macro botiga per nens (i no tan nens) on gaudir d’aquesta màgia. Es tracta de la Disney Store, que s’ha establert a Times Square després de tancar la de la cinquena avinguda.