Corrent o no, celebra el cap d’any al Central Park

© NovaYork.cat 2014 *Tots els drets reservats*

Si teniu ganes d’acabar l’any corrent, aquesta és la vostra cursa. Les Sant Silvestres es fan a molts llocs i cada cop són més populars. A Barcelona es fa la Cursa del Nassos. Nova York també té la seva el dia 31 de desembre i es diu NYRR Midnight Run.

NYRR Midnight RunTé un recorregut circular de 4 milles (6,4 km) dins de Central Park. La cursa es converteix en una festa en la hi està convidat tothom, no només els corredors. Les celebracions, que són gratuïtes, comencen a les 10 de la nit amb música i ball i s’allarguen fins a la 1. El punt culminant és a les 11:59, quan comença el compte enrera per acomiadar l’any. Just a mitjanit és quan es dóna la sortida de la cursa i de l’inici d’un espectacle de focs artificials que dura 15 minuts. El millor lloc per veure’l és a la part sud del carrer 72.

NYRR Midnight Run

Teniu temps per apuntar-vos a la cursa fins a les 12 de la nit (hora de NY) del dia 28 de desembre.

Encara que no sigueu corredors, aquesta és una bona alternativa per celebrar el fi d’any i estalviar-vos les aglomeracions de Times Square.

NYRR Midnight Run

CONFIDENCIAL: Com en tota cursa, hi ha els seus punts d’avituallament. A la milla 2 us espera un de ben especial amb copes per brindar per l’any nou amb copes de sidra.