Cyclone

Coney Island, platja i diversió amb muntanya russa

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

Què passa si estant a Nova York teniu ganes de platja? Doncs que podeu agafar el metro i anar a fins a Coney Island, una península que hi ha al sud-oest de Brooklyn. Potser no és la més maca, però hi trobareu una llarga platja on poder prendre el sol o fer un bany si us ve de gust. És una bona manera de refrescar-se quan la calor apreta a la ciutat. És un llarg passeig que ressegueix la costa, on es pot fer una bona caminada al costat del mar.

Coney Island

A Coney Island també hi trobareu altres entreteniments. Hi ha un petit parc d’atraccions on passar una bona estona. És mítica una muntanya russa anomenada Cyclone, que es va construir l’any 1927. És aquí també on té lloc l’escena de la màquina del mag on demanar un desig a la pel·lícula Big. Ben aprop hi ha l’aquari de Nova York.

Cyclone

New York Aquarium

Una altra curiositat de la zona és que al mes de juny cada any se celebra la desfilada de sirenes (Mermaid parade), que ve a ser una mena de carnaval, però on la disfressa principal és la de sirena i la resta giren al voltant d’aquesta.

En definitiva,  una visita a Coney Island és una bona manera de canviar la rutina de la ciutat i poder passar una estona prop de la platja i el mar.

CONFIDENCIAL: El 4 de juliol se celebra el popular concurs de menjar hot dogs. Ja és un clàssic i es fa en un restaurant que es diu Nathan’s. Si en teniu ganes, sempre podeu fer la vostra competició particular.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *