Com comprar entrades barates per musicals

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

Una de les atraccions de Nova York són els musicals que es fan a Broadway. Molts d’ells són grans produccions amb grans artistes, escenaris i vestuaris espectaculars i algun que altre efecte especial. Això comporta una inversió de diners important i inevitablement es repercuteix al preu de les entrades.

TKTS Times Square

Però si no voleu o no podeu pagar certs imports, aquí us presentem una possible solució. En unes taquilles especials podeu comprar entrades pel mateix dia. Haureu de tenir una mica de paciència, fer més o menys cua segons el dia, pagar en efectiu (no sempre accepten targetes de crèdit) i resar perquè hi hagi entrades disponibles per l’espectacle que voleu.

On són aquestes taquilles? La més coneguda està a Times Square, sota d’unes espectaculars escales de color vermell al vell mig del carrer. N’hi ha una altra al downtown, a la zona del seaport. És més petita i menys coneguda o sigui que potser teniu sort i hi ha menys gent.

TKTS Times Square

Els descomptes oscil·len entre el 20% i el 50% segons l’obra, l’horari i el dia de la setmana.

Creiem que val la pena anar a veure un musical i si a sobre us estalvieu uns calerons, molt millor.

CONFIDENCIAL: Per saber què hi ha disponible cada dia i el descompte que ofereixen, us recomanem que us baixeu l’app per iPhone de TKTS. D’aquesta manera podeu assegurar-vos que us interessa el que hi ha i així evitar-vos desplaçaments i cues innecessàries.

WEB OFICIAL: www.tdf.org

ADRECES: a Times Square: Broadway amb la 47th steet; al Downtown (Seaport): Fulton amb South street (ubicació temporal). A Brooklyn: Jay street amb Myrtle Avenue Promenade