Com acomiadar el 2015 a Times Square

© NovaYork.cat 2015 *Tots els drets reservats*

Una de les celebracions de fi d’any més popular a tot el món és la de Nova York. No ens equivocaríem si diem que a la majoria dels fans de la ciutat els encantaria poder celebrar-hi l’entrada a l’any nou.

La festa més popular i coneguda és la que es fa a Times Square des de fa ja 111 anys. A tots els Telenotícies del dia 1 de gener apareix el compte enrera, la famosa bola de colors i gairebé 1 milió de persones que s’hi han desplaçat per acomiadar l’any en un dels llocs més emblemàtics de la ciutat.

New Year's Eve Times Square

Aquells que volgueu anar-hi, cal que tingueu present una sèrie de coses:

  • Visibilitat: per poder veure com baixa la bola de colors, es recomana estar a Brodway entre els carrers 43 W i 50 W i també a la Setena Avinguda fins el carrer 59 W.
  • Accés: els carrers es van tancant a mesura que es van omplint i no s’hi pot entrar. Als més populars cal anar-hi cap a les 3 de la tarda. A les 22:30 ja és gairebé impossible trobar lloc amb visibilitat.
  • Preparatius: a les 6 de la tarda hi ha l’encesa i puajda de la famosa bola lluminosa de colors.
  • Entreteniment: per no fer tant feixuga l’espera, a partir de les 18:07 hi haurà actuacions i activitats. Aquí teniu els detalls.
  • Roba: no es preveu una nit molt molt freda, però sí que val la pena anar previngut amb roba d’abric així com portar un calçat ben còmode.
  • Motxilles: la polícia no permet passar-ne a partir del control, o sigui que tingueu-ho en compte a l’hora de prepara la nit.

New Year's Eve Times Square

Per la resta, només queda portar moltes ganes de passar-ho bé i de gaudir d’un moment memorable en un lloc ben especial.

CONFIDENCIAL: Si no teniu la sort de poder desplaçar-vos a Nova York per celebrar el fi d’any, podeu viure l’ambient de Times Square des de casa. A través d’aquest webcast podeu veure en directe el compte enrera i l’ambient que s’hi viu. Fins i tot es pot des del mòbil a través d’aquesta app. Recodeu de tenir present el canvi horari i podreu fer que la vostra segona celebració sigui la de NY.