Central Park

Passejades per Central Park

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

De visita obligada per tots aquells que vagin a Nova York, el Central Park és la zona verda més gran de la ciutat.  Combina grans extensions de gespa amb llacs, zones boscoses, pistes de baseball o camins per poder anar-hi en bici, patinant o corrent. Ha estat escenari d’innumerables pel·lícules i és un espai de pau i relax dintre la ciutat que mai dorm.

Central Park

Es va inaugurar l’any 1876 després que la ciutat decidís convertir una zona pantanosa i amb vivendes de mala qualitat en un gran parc obert a tota la ciutat. No era doncs un parc natural originàriament. Els arquitectes que van dur el projecte endavant van ser Frederick Law Olmsted i Calvert Vaux. Actualment allotja un zoo, el Metropolitan Museum of Art, un teatre, el castell de Belvedere i fins i tot a l’hivern una pista de patinatge sobre gel.

De les moltes activitats que hi podeu fer us recomenem que apofiteu algunes de les grans esplanades que hi ha per fer-hi un picinic, que gaudiu d’algun dels músics de carrer que hi toquen, que us poseu les bambes i el recorreu corrent o amb alguna de les bicicletes de lloguer que hi ha i si no us voleu cansar sempre podeu demanar que us hi portin en cotxe de cavalls. Els mitòmans podran trobar un homenatge a John Lenon just al costat de la porta de davant d’on vivia, l’edifici Dakota.

Imagine

CONFIDENCIAL: Una bona de manera de descobrir-lo és anar agafar camins interiors i perdre’s per la seva immensitat. Sempre s’acaba trobant un racó màgic on abans no s’hi havia estat. Si us interessa, pareu atenció per després saber tornar-hi.

WEB OFICIAL: www.centralpark.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *