Celebra el 4 de juliol a Nova York

© NovaYork.cat 2014 *Tots els drets reservats*

El 4 de juliol és una de les jornades assenyalades als Estats Units ja que se celebra el Dia de la Independència. A tot arreu es fan actes per l’ocasió, però els de Nova York són molt especials.

Nova York 4th july

El més destacat és l’espectacle musical i de focs artificials. Enguany es torna a fer en un lloc ben emblemàtic, el Brooklyn Bridge. El show d’uns 25 minuts comptarà amb les interpretacions de cançons americanes per part de la The DIVA Jazz Orchestra, The Charlie Daniels Band i els guanyadors de premis Tony Idina Menzel i Billy Porter, en commemoració dels 200 anys de l’actual himne.

Qui també s’uneix a la celebració és l’Empire State Building amb un espectacle de llums als darrers 5 minuts. Lluirà també els colors de la bandera americana com a homenatge. Com ja us vam explicar, s’il·lumina en funció de la festivitat.

Nova York 4th july

Més enllà de tot aquest espectacle, cal tenir present que és un dia ben especial que acull trobades familiars, concerts, barbacoes, desfilades o discursos polítics.

CONFIDENCIAL: Aquest any el centre neuràlgic de la celebracions canvia de lloc. Cal trobar on es pot gaudir de les millors vistes. Us recomanem que aneu al Brooklyn Bridge Park, a la Brooklyn Heights Promenade o al llarg de la banda est del Lower Manhattan.

Nova York 4th july