Botigues de joguines per petits i grans

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

Nova York és el paradís de les compres, com recordareu els que vau veure la pel·lícula Home Alone, Toy Story o Big, però no només de moda, també hi ha espai per les joguines. Segur que podeu trobar moltes botigues pensades per als infants, però a nosaltres n’hi ha dos que ens agraden especialment i no podem evitar sortir amb qualsevol record cada cop que hi entrem: FAO Schwarz i Toys’R Us.

FAO Schwarz. Està situada a la 5ena Avinguda amb el carrer 58, a la cantonada sud-est del Central Park. La reconeixereu perquè està al costat de l’Apple Store i un soldat de conte va donant la benvinguda als que hi van entrant. És immensa, cuidada, plena de detalls i hi ha moltíssimes seccions, des de peluixos, Legos, nines, fins a cotxes en miniatura. Hi ha joguines modernes, però també de les clàssiques. Us encantarà. Als adults us transportarà al món de fantasia de quan éreu infants i als petits els embogirà perquè no voldran marxar.

2013-08-16 16.18.06

Val la pena passejar-hi tranquil.lament i gaudir de cadascun dels passadissos i racons temàtics.

Toys’R Us. Està situada al bell mig de la bulliciosa Times Square i això li imprimeix un caràcter especial. Està pensada per cridar l’atenció, per deixar impressionat i no vol quedar-se curta, tal com ho fa la plaça que l’acull. Només entrar us trobareu amb una immensa nòria, digna d’un parc d’atraccions. A la planta de dalt hi ha un dinosaure gegant que es mou i fins i tot crida, talment com si fos Jurassic Park. Al sostre hi trobareu també un Superman aguantant un camió i altres personatges de fantasia. No us deixarà indiferents.

IMG_0317

Pel que fa a les joguines, en trobareu tantes com volgueu, sobretot de les més actuals. De vegades no sabem si recorda un parc d’atracccions dins d’una botiga o a l’inrevés.

Aneu a la que aneu, podreu resistir de sortir-ne sense endur-vos res?

CONFIDENCIAL: Al fons de la botiga FAO Schwarz trobareu la catifa-piano gegant que el Tom Hanks tocava a la pel.lícula Big. Descalceu-vos, perdeu la vergonya i demostreu les vostres dots musicals… amb els peus.

IMG-20130816-00157