Autèntics bagels a Barcelona, i els porten a casa!

© NovaYork.cat 2014 *Tots els drets reservats*

Un dels petits plaers que vam descobrir anant a Nova York són els bagels. Aquest panet amb forma de donut no sol ser freqüent a casa nostra, però allà és molt habitual, sobretot a l’hora d’esmorzar o de fer el brunch.

L’altre dia vam trobar una gent que no només en feia sinó que a més els porta casa. Temptats per tornar-ne a menjar, vam fer-los una comanda i ens van agradar molt. En tenen de molts tipus: de ceba, de sèsam, de llavors de rosella, integrals, de canyella i panses, de nabius vermells i com és lògic també els naturals.

Bagels

Normalment se solen menjar amb formatge fresc, amb salmó, gall d’indi, bacon o mantega de cacauet entre d’altres. Però també estan bones amb versions més nostrades com sucades amb tomàquet i menjades amb pernil, formatge o una bona truita a la francesa. I pels més llaminers, sempre es poden fer amb mantega i melmelada o nocilla.

Si us voleu provar-les i així transportar-vos mentalment a Nova York, podeu encarregar-ne a Boston Bagel Shop. No només ens van agradar les seves bagels sinó també la seva amabilitat en el tracte.

CONFIDENCIAL: Una bona manera de tenir bagels sempre a punt és congelant-les. Només cal que tenir la precaució d’obrir-les per la meitat abans de posar-les al congelador. Quan us vinguin de gust, es posen a la torradora i ja queden cruixents i preparades per gaudir de la manera que més us agradi.