Arriba el fred, ganes de patinar sobre gel?

© NovaYork.cat 2015 *Tots els drets reservats*

S’acosta l’època de fred i el Nadal i torna un clàssic de la ciutat de Nova York. S’obren les pistes de gel a peu de carrer per poder gaudir una bona estona d’aquest esport i també poder fer-ho en llocs molt representatius de la ciutat. Us recomenem que no deixeu passar aquesta oportunitat de trobar un altre element d’encant de NY.

Hi ha 3 pistes que obren de forma temporal aquesta època:

  • Rockefeller Center. Està ubicada als peus del famòs gratacels. Mentre a l’època de bon temps s’hi pot trobar una terrassa on prendre alguna cosa, quan arriba el fred, una pista de gel agafa el protagonisme. Ha aparegut en moltes pel·lícules i té un encant molt especial. Fins i tot hi hem vist una petició de mà. És de les matineres en obrir, ja que s’hi pot anar des del 10 d’octubre. El seu horari és de 8:30 del matí fins a mitjanit. Està previst que funcioni fins al mes d’abril del 2016. Els preus per adults oscil·len dels 25 als 32 dòlars, en funció del dia. Per als menors d’11 anys i jubilats són 15 dòlars. El lloguer dels patins puja a 12 dòlars. Qui ho desitgi pot fer classes particulars i tot.

The Rink at Rockefeller Center

  • Bryant Park. En aquesta plaça que tant ens agrada, també s’hi ubica una pista de gel envoltada de gratacels. Però si hi aneu, podreu trobar molts més atractius. Per una banda, al seu entorn hi ha també una fira de Nadal amb paradetes fins el 3 de gener.  Però a més, podreu menjar alguna cosa en divereses paradetes o restaurants, un dels quals amb vistes a la pista. I fins i tot podeu passar el temps d’espera pujant en un carrousel. L’accés a la pista és gratuït, però si voleu saltar-vos les cues, podeu comprar un fast-pass que val entre 22 i 25 dòlars segons l’època. A més, també podeu llogar patins.Està oberta del 30 d’octubre al 6 de març entre les 8 del matí i les 10 de la nit.

Bryant Park Ice Rink

  • Central Park (Wollman Rink). En aquest immens parc també hi ha una pista, situada a la zona sud-est. L’entrada recomanada és la del carrer 59 amb la 6ena Avinguda. Obre el dia 24 d’octubre i el seu horari és a partir de 10 del matí. En funció del dia tanca més aviat o més tard. El preu per adults va dels 11,25 dòlars (entre setmana) a 18 dòlars divendres i caps de setmana. Pels menors d’11 anys són 6 dòlars i el lloguer de patins en costa 8.

Wollman Rink at Central Park

CONFIDENCIAL:  Si teniu ganes de patinar qualsevol altra època de l’any i segurament sense aglomeracions, teniu una altra opció. Al Chelsea Piers també podeu trobar una pista de gel tot l’any. Us recomenem que mireu primer l’horari perquè és una mica restringit. El preu de l’accés són 10 dòlars i el lloguer de patins 5.