A gaudir dels carrers, que els tanquen per nosaltres

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

En aquest viatge hem intentat descobrir coses noves i hem trobat una iniciativa que es diu Summer Streets. Durant 3 dissabtes consecutius del mes d’agost, es talla Park Avenue i els carrers que hi connecten des del Brooklyn Bridge fins a Central Park i s’omplen d’activitats gratuïtes des de les 7 del matí fins a la 1 del migdia per tal que la gent en pugui gaudir. Ofereix una perspectiva inèdita de la ciutat alhora que pretén fomentar l’ús de mitjans de transport més sostenibles. L’any 2012 hi van arribar a participar unes 250.000 persones.

Summer Streets Map

Vam consultar el programa i, de les activitats que hi havia, ens en van cridar l’atenció unes quantes, des d’una mica de running, passant per classes de salsa, un picnic, una ruta arquitectònica o poder passar pel tunel de Park Avenue, que s’obria a la gent per primer cop. Finalment vam agafar unes bicicletes i vam poder gaudir de tenir Park Avenue per a nosaltres.

20130822-113021.jpg

CONFIDENCIAL: Els newyorkers mai descuiden la seva forma de vestir i d’arreglar-se encara que sigui per anar a fer footing o anar amb bici el cap de setmana. A la ciutat hi ha tot de botigues d’esport on podreu trobar les darreres novetats en material esportiu.

WEB OFICIAL: www.nyc.gov/summerstreets