The Drawing Center, l’art a l’abast de tothom

© NovaYork.cat 2014 *Tots els drets reservats*

Una ciutat que viu de cara a la moda i les tendències, bé ha de tenir un espai inclusiu d’art a l’abast de tothom: dels il·lustradors que intenten fer-se un nom i dels visitants que sabem apreciar-la però que no disposem d’un pressupost específic per a una gran obra d’art. En ple SoHo es troba The Drawing Center. Concretament, al 35 de Wooster Street.

Drawing Center art Nova York

En les últimes setmanes ha estat d’obres de remodelació i avui obre de nou les seves portes, estrenant noves propostes i disseny interior. Si has d’anar a Nova York aquest estiu, és una proposta que sens dubte recomanem.

CONFIDENCIAL: Si bé aquest és un lloc amb artistes que probablement d’aquí a pocs anys seran de renom, a Nova York és molt comú trobar artistes que ofereixen les seves obres en mercats de carrer o davant d’alguns museus.

Drawing Center art Nova York

Drawing Center art Nova York

 

Drawing Center art Nova York

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s