Nova edició del Summer Street, la festa de l’esport

© NovaYork.cat 2014 *Tots els drets reservats*

Els dissabtes 2, 9 i 16 d’agost seran enguany els dies en què Nova York es calça les bambes per sortir al carrer amb nombroses activitats esportives. L’any passat ja us relatàvem la nostra experiència, en què vam poder llogar una bici i recórrer Park Avenue de punta a punta (el tros habilitat). Aquest any no hi serem durant aquests dies en concret i ens sap molt de greu perdre’ns l’experiència!

Summer Streets Nova York

Dins el gran compendi d’activitats, tant es pot recórrer Park Avenue en patins, com anar en bicicleta o fins i tot a peu, amb cotxets i gossos. Diversos punts de la ciutat, concretament 7 milles,  esdevenen espais de creació i escenaris de ball per un dia. Si el bon temps acompanya, és la festa de l’esport per excel·lència de la ciutat.

Summer Streets Nova York

CONFIDENCIAL: Aquest cop hi ha una novetat afegida: el túnel de Park Avenue serà amenitzat per l’artista noruega Jana Winderen, que reproduirà música en vuit llocs diferents música que evocarà els diferents continents, així com el so del fons de l’oceà.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s