Nova York inunda la cartellera

© NovaYork.cat 2014 *Tots els drets reservats*

Buscant a la cartellera quina pel·lícula podíem anar a veure, ens hem adonat que n’hi havia 4 on Nova York és l’escenari. Algunes ens han semblat que teníen bona pinta.

N’heu vist alguna? Què us han semblat? No dubteu en compartir les vostres opinions.

LA VIDA INESPERADA: Protagonitzada per Javier Cámara i escrita per Elvira Lindo, explica la història d’un actor que fa 10 anys que va marxar cap a NY perseguint el seu somni de triomfar, el seu American dream, però encara no ha aconseguit res sòlid. L’arribada del seu cosí, que té una vida molt diferent i plena d’èxit fa que es replantegi moltes coses. Una reflexió en forma de comèdia sobre les portes que pot obrir el destí i les actituds i el valor que cal tenir per anar prenent certes decisions.

MI ÚLTIMO DÍA SIN TI: Pel·lícula alemanya basada en el gir que pren la vida del protagonista que és enviat des de Frankfurt per tancar la seu de la seva empresa. Fent temps en un bar mentre espera el vol de tornada coneix a una noia de la que s’enamora a primera vista i viu el somni de la seva vida fins que s’adona que ella és una de les que acaba d’acomiadar. A partir d’aquí, la distracció està servida…

NUEVA VIDA EN NUEVA YORK: Producció francesa que completa la saga “L’aubèrge spangnole” i “Las muñecas rusas”. Relata el cas d’en Xavier. Molt de temps després de fer un Erasmus està casat i té dues criatures. Considera que la seva vida és molt complicada, però descobreix el sentit de complicació quan s’ha de traslladar amb tota la família a Nova York, ja que la seva dona és destinada allà per feina.

APRENDIZ DE GIGOLÓ: John Turturro com a director porta a la pantalla a Woody Allen. En aquesta comèdia, ells dos representen a dos amics jueus que davant d’una situació econòmica difícil, decideixen provar sort amb el negoci de la prostitució masculina, un d’ells fent de gigoló i l’altre de representant.

CONFIDENCIAL: Nova York ha estat i seguirà sent l’escenari de moltíssimes pel·lícules i sèries. Si sou dels que us fa gràcia trepitjar els escenaris reals d’on han passat certes escenes, us recomenem aquest llibre: Nueva York de Cine. Guía de la ciudad en 55 películas. A nosaltres ens el van regalar aquest Nadal, tal com us explicàvem. Allà podreu trobar les adreces exactes de passatges d’un bon grapat de films.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s