Hot Chocolate, la cursa més dolça de l’any

© NovaYork.cat 2014 *Tots els drets reservats*

El dia 1 de febrer té lloc a Riverside Park la cursa Hot Chocolate, la més dolça de l’any. L’entorn és privilegiat, amb vistes a Jersey City, un parc potser desconegut però dels més preciosos i un dels favortis per als runners, apart de Central Park.

Riverside Park

La cursa té dues versions, 5km i 10km, amb una o dues voltes respectivament, i suposa la inauguració de la temporada runnística de la ciutat. Tanmateix, com que encara pot fer força fred per aquelles dates, tots els participants són obsequiats amb una tassa de xocolata en l’arribada.

Hot Chocolate Run

CONFIDENCIAL: Per a molts runners de la ciutat, aquest recorregut és un escalfament per a la mitja marató i marató de Central Park, que tindrà lloc el 23 de febrer. I si pel que sigui no tens la sort de ser a la ciutat en aquestes dates, recorda que sempre et pots endur un record de les nostres botigues d’esport preferides.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s