Et podries resistir a un cheesecake com aquest?

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

Cada cop que anem a sopar fora i llegim que a la carta de postres hi ha carrot cake o cheesecake, ens creuem les mirades i se’ns escapa aquell mig somriure que vol dir: “No podem resistir-nos, oi?”. De tant en tant ens animem a fer-lo nosaltres, com el cap de semana passat.

Us deixem la recepta per si voleu fer-la pas a pas, doncs és molt senzilla i agraïda!

En primer lloc, cal distingir entre el que és un cheesecake normal del New York cheesecake. Els primers solen ser més consistents, com un pa de pessic, mentre que els segons són els que es fan amb formatge cremós i queda com una mena de textura de flam. Hi ha infinitat de receptes, però a nosaltres la que més ens agrada és la que es prepara en fred (ideal per a cuinar amb nens).

Per a la base, necessitareu:

– 15 galetes tipus Granola, esmicolades

– 75gr de sucre morè

– 2 cullerades de mantega (o margarina) foses

Per a la massa, caldrà:

– 225gr de formatge cremós tipus Philadelphia o Cremette

– 1/2 litre de nata per a cuinar

– 75gr de sucre blanc (si el podeu moldre i afegir tamisat, millor)

Ingredients per a la cobertura:

– Confitura de gerds

– Gerds frescos

foto 2Primer, cal esmicolar les galetes i barrejar-les amb el sucre morè i la mantega o margarina. Tot seguit, es posen com a base en un motlle idealment metàl·lic, de la mida de 22cm de diàmetre. Comencem per les vores i amb el que sobra, cobrim el fons. Procureu que en tot el marge hi quedi el doble de quantitat que a la resta, així no es trencarà quan el desmotllem.

foto 3

Comencem a preparar la resta d’ingredients, barrejant-los tots tal qual i afegint-los a la massa. Un cop afegits, ho posarem al congelador durant una hora i mitja.

foto 4Per a la cobertura, escalfarem confitura amb una cullerada sopera d’aigua, de manera que quedi com una gelatina i la posem amb una espátula per sobre del pastís. Quan comenci a solidificar una mica, afegirem els gerds de forma decorativa.

CONFIDENCIAL: La cobertura es pot fer amb qualsevol tipus de fruit vermell o fins i tot amb cítrics i fins i tot si teniu motllos diversos podeu fer-ne un de cada, de mida individual.

586db677890c39718e6b555b9630d6f3

Anuncis

One response to “Et podries resistir a un cheesecake com aquest?

  1. Retroenllaç: Carnegie Deli, probablement el millor pastrami del món | NovaYork.cat·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s