Red Velvet, el postre de moda

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

Si sou seguidors de Nova York i del món ianqui, probablement haureu sentit a parlar del Red Velvet. Es tracta d’una massa vermella i espessa, de la qual es fan pastissos coberts amb topping blanc o bé magdalenes (o muffins).

IMG_0733

Passejant per Williams-Sonoma, ens va costar molt triar un objecte que ens poguéssim endur i que, per motius d’equipatge, ens hi pogués cabre a la maleta i no pesés gaire. Finalment ens vam decidir per una massa preparada de Red Velvet. Les properes vegades prometem fer-la des del principi, però com que no l’havíem feta mai, no volíem deixar lloc a l’error.

IMG_0736

De forma senzilla, vam preparar els elements que faltaven i les vam fornejar i guarnir. Les vam portar  a una festa familiar i van tenir un gran èxit!

IMG_0761

És una llàstima que aquest producte no l’enviïn a Europa, però per si de cas us deixem la recepta de Martha Stewart, una referent pel que fa a menjar, decoració i casaments.

CONFIDENCIAL: En la majoria de receptes, hi posen el clàssic topping de mantega i formatge, amb màniga pastissera. En el nostre cas, ens feia gràcia que es veiés el to vermell i a més volíem prescindir de duplicar les calories, així que hi vam posar altres toppings que podeu trobar en botigues especialitzades.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s