El que més ens ha agradat d’aquest viatge

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

Estem en les darreres 24h del nostre viatge i aprofitem un moment de descans per a fer una reflexió de tot el que hem estat vivint.

20130825-180449.jpg

Durant les properes setmanes anirem nodrint el nostre blog amb informació actualitzada, però abans, i encara des d’aquí, volíem compartir-vos aquells punts que per a nosaltres han estat els més destacables d’aquest viatge a Nova York i que us desenvoluparem amb més detall en posts posteriors:

– Jornada a Williamsburg. Vam passejar al llarg de Bedford Avenue, aturant-nos en botiguetes que ens cridaven l’atenció. Ens va encantar l’ambient. Vam prendre a DuMont una de les hamburgueses més bones que recordem i per la tarda vam tastar la cervesa local de la Brooklyn Brewery a la mateixa fàbrica i vam gaudir de les vistes de Manhattan amb posta de sol des de la terrassa de l’impressionant Hotel Wythe.

20130825-180049.jpg

– Recórrer la ciutat en bici. Vam tenir aquest plaer per duplicat. Primer va ser per Park Avenue, tallat al trànsit per la jornada de Summer Streets i un altre dia per Central Park, on vam fer dues voltes senceres.

– Descobriment del restaurant La Esquina. Fins ara se’ns havia resistit perquè la llista d’espera és molt llarga, però amb les bones referències que teníem, aquest cop no ens el volíem perdre. És un local amagat, gairebé secret, al qual s’accedeix per unes escales que sembla que et portin al mateix infern. Fosc i amb una decoració molt ben trobada, es pot gaudir d’un menjar mexicà que fins i tot va superar les expectatives creades.

– Escriure des de la piscina d’un hotel amb vistes espectaculars. Dintre de la ciutat dels luxes, nosaltres ens en vam concedir un. Per la darrera nit, vam triar un hotel amb piscina a la terrassa on des de l’aigua es podia tenir un primer pla de l’Empire State Building. Ha estat un plaer molt inspirador per fer el nostre darrer post des de Nova York, i és des d’on us estem escrivint ara.

20130825-180312.jpg

CONFIDENCIAL: A molts llocs es pot veure o sentir l’expressió “Only in New York”. Realment, podem donar fe que hi ha coses que només passen en aquesta ciutat. Esperem poder tornar aviat.

Anuncis

3 responses to “El que més ens ha agradat d’aquest viatge

  1. Holaaa!! Doncs jo he de reconeixer que williamsburg em va decepcionar una mica tot i que les botigues de roba de segona ma impresionants, el summer streets em va agradar molt, fins i tot em vaig fer una foto xorra a un dels punts de descans com si fes surf!! I ja que era el primer cop el pujar al Top of the Rock tb em va enamorar y Bryant park vaig trobar q tenia molt bon ambient!

  2. Retroenllaç: Restaurant La Esquina, un regal per als sentits | NovaYork.cat·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s