Nit de nous talents a l’Apollo Theatre

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

Sempre ens havíem quedat amb les ganes d’anar a l’Apollo Theatre. El Toni és un gran fan de l’R&B, soul i funk i aquesta sala de concerts és un lloc mític per a qui els agrada aquest tipus de música. Situat en ple barri de Harlem, aquest teatre és un referent pels músics afro-americans. En els seus escenaris van créixer músicalment i es van projectar a la fama artistes de renom com ara Stevie Wonder, James Brown, Lauryn Hill o Michael Jackson.

Apollo Theatre

Vam mirar la cartellera i els dies que estàvem a Nova York només ens coincidia amb una sessió d’Amateur Night at the Apollo. Es tracta de la coneguda fórmula de concurs de nous talents a l’estil American Idol, del qual el 2009 es va celebrar el 75è aniversari.

20130822-115813.jpg
Ahir va ser la nit. Va ser tota una experiència. El públic, majoritàriament adolescent i sense cap mena de complex, van animar amb moltes ganes als que ho feien bé, però no es va tallar un pèl a l’hora de xiular i criticar els artistes que potser no eren del seu gust. Nosaltres ens vam sentir una mica violents perquè considerem que, qui més qui menys, s’ha preparat la seva actuació. Tot plegat, però, va ser una nit molt distreta i vam riure bastant amb les bromes del presentador.

CONFIDENCIAL: Ens sorprèn molt la gran quantitat d’sponsors i apadrinaments que hi ha en tot edifici públic, universitat i teatres. El principal sponsor de l’Amateur Night és Coca-Cola i se li va dedicar un gran aplaudiment. El més curiós és que l’esforç que ha de fer aquesta marca als EUA és enorme, tenint en compte que la marca que governa els linials en aquest país és Pepsi.

Anuncis

One response to “Nit de nous talents a l’Apollo Theatre

  1. Retroenllaç: Ruta per Harlem | NovaYork.cat·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s