El festival de La milla dels museus

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

La 5ena Avinguda no només és coneguda per les seves botigues de moda o els apartaments luxosos, també té una part on es concentren una sèrie de museus importants. S’anomena la milla dels museus i comprèn la zona entre els carrers 82 i 105 on hi estan ubicats el Metropolitan Museum of Art, la Neue Galerie, el Solomon R Guggenheim, el Jewish Museum o el Museu de la ciutat de Nova York entre d’altres.

Solomon R Guggenheim

Doncs tan important és tenir uns museus de gran qualitat com celebrar-ho. És per això que el passat 11 de juny es va fer la Museum Mile Festival. Ja va ser un èxit la primera edició l’any 1978 i ara està plenament consolidat. És una manera de donar notorietat a aquestes instal·lacions culturals que té la ciutat i congrega tant a turistes com a persones de tots els barris, des de Harlem fins a l’Upper East Side passant pel Village, sempre amb l’orgull de sentir-se de Nova York.

Museum Mile Festival

Aquest tram de la 5ena Avinguda es talla a la circulació per tal que la gent hi pugui passejar tranquilament, gaudint de les animacions, concerts o expressions artístiques en ple carrer.

CONFIDENCIAL: Els habitants de Nova York s’aboquen de ple en activitats d’aquest tipus. És una bona oportunitat per participar-hi i poder passejar pel mig de la 5ena Avinguda, cosa que no es pot fer habitualment.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s