Comença el cinema a la fresca a Bryant Park

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

Ahir 17 de juny va començar la primera projecció del cicle de cinema a la fresca que es fa a Bryant Park. És un d’aquells llocs de la ciutat que per ser molt especial ens agrada molt. No és un simple parc on poder passar l’estona, relaxar-se o menjar alguna cosa. El seu dinamisme el porta fer moltes activitats i una d’elles és el cicle de cinema a la fresca HBO Bryant Park Summer Film Festival.

Screen @ Bryant Park

Al llarg dels mesos de juny, juliol i agost és podran veure clàssics com Frenzy (l’1 de juliol),  The African Queen (el 22 de juliol) o E.T. the Extra Terrestrial (el 19 d’agost). Enguany la pel·lícula que ha obert el cicle serà Tootsie (17 de juny). Aquí podeu trobar el programa complet.

Les projeccions comencen quan el sol es pon (entre 8 i 9 del vespre). A les 5 és quan es permet l’accés a l’esplanada de gespa per poder ubicar-se. Recomanem no apurar massa per no córrer el risc de quedar-se sense lloc.

CONFIDENCIAL: L’estiu és un bon moment per gaudir del bon temps i veure una pel·lícula a l’aire lliure. A la ciutat hi ha diversos llocs on podeu anar, com a Coney Island, al Bronx o al Brooklyn Bridge Park. Aquí teniu la llista de llocs per si teniu ganes de més.

WEB OFICIAL: www.bryantpark.org/plan-your-visit/filmfestival.html

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s