Kinky Boots, premi TONY al millor musical de Broadway

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

De la mateixa manera que al cinema els premis de major reconeixement són els Oscar, en el teatre de Broadway aquests són els Tony. Aquests premis que es donen cada any a Nova York van guardonar a Kinky Boots com el millor musical, en una ceremonia que es va fer el 9 de juny al Radio City Music Hall.

Kinky BootsAmb 67 edicions celebrades, el nom complet d’aquests guardons és Antoinette Perry Award for Excellence in Theatre, encara que són coneguts popularment com a Tonys. Aquests premis porten el nom d’un dels cofundadors de la American Theatre Wing. Reconeix el valor tant de musicals com d’obres de teatre i inclou divereses categories que van des dels millors actors o actrius, passant  per la millor obra, la millor coreografia o millor banda sonora.

CONFIDENCIAL: Ja hem creat una playlist amb les cançons d’aquest musical perquè pogueu gaudir-ne bé.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s