Bryant Park: un oasi al mig de la ciutat

És impressionant com un petit parc dintre d’una ciutat tan immensa pot arribar a convertir-se en un racó ple de pau i tranquilitat. No importa que estigui tocant la transitada 6ena Avinguda, els arbres per una banda i la biblioteca pública per una altra aconsegueixen aillar-lo i crear aquest ambient tan especial.

Bryant Park

És un lloc on s’hi congrega molta gent al llarg del dia. És aprofitat sobretot per persones que treballen al seu voltant. Especialment a l’hora de dinar s’omple de persones amb corbata o vestit jaqueta que hi van per poder menjar-se el dinar en aquest lloc amb tant d’encant i així poder tallar amb l’estrés de la feina. Però també s’hi poden trobar des d’estudiants, passant per turistes, gent que fa una parada en les seves compres o amics que hi queden per veure’s.

Bryant Park

La part central té una gran esplanada de gespa. Des d’allà es pot gaudir de les vistes impressionants dels gratacels que l’envolten, però també un s’hi pot relaxar i gaudir del cel blau i del sol. Quan fa bon temps s’hi posen cadires per poder llegir, descansar o aprofitar per menjar alguna cosa, però a l’hivern s’hi instal·la un pista de gel.

S’hi fan moltes activitats, però a l’estiu una de les més destacades són sessions de cinema a l’aire lliure. Aquí podeu trobar el programa de pel·lícules. Us recomanem que hi aneu d’hora per poder trobar lloc. També s’hi fa des de ioga, concerts, classes de fer mitja, d’idiomes o de pesca. Aquí teniu el catàleg complet.

Bryant Park

CONFIDENCIAL: Després d’un dia mogut o simplement per compartir una bona conversa, ens agrada molt anar a una de les paradetes i prendre un suc de llimona acabat de fer asseguts en algun punt del parc.

WEB OFICIAL: www.bryantpark.org

Anuncis

3 responses to “Bryant Park: un oasi al mig de la ciutat

  1. Retroenllaç: Mercats de Nadal a Nova York | NovaYork.cat·

  2. Retroenllaç: Cinema a la fresca d’estiu a Bryant Park | NovaYork.cat·

  3. Retroenllaç: Arriba el fred, ganes de patinar sobre gel? | NovaYork.cat·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s