El Nova York de Sex and the City

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

Si en els darrers anys una sèrie ha estat un referent sobre la ciutat de Nova York aquesta és Sex and the City. 6 temporades i 2 pel·lícules han retratat la vida de les seves 4 protagonistes: Carrie, Miranda, Samantha i Charlotte. Cadascuna d’elles amb un perfil molt ben definit han permès que moltes noies s’hi sentissin identificades i en molts casos fins i tot han volgut emular-les. Amb les seves històries, amors i desamors, problemes, malalties, tipus de feines, festes o tendències en moda ens han mostrat un estil de vida d’una generació en aquesta ciutat. Mai hi ha faltat uns Cosmopolitans i unes sabates Manolo Blahnik.

Sex and the City

Enguany se celebren 15 anys d’aquesta sèrie que va començar l’any 1998, on la ciutat de Nova York es podria dir que és la cinquena protagonista. Molts llocs emblemàtics com la Biblioteca, el pont de Brooklyn, el Meatpacking District, el Central Park o la 5th Avenue s’han convertit en escenari de moments importants de la sèrie.

Un lloc de peregrinatge per a molts fans de la sèrie és la casa on vivia la seva protagonista, la Carrie Bradshaw. Esta situada a 66 Perry Street del West Village. Si hi aneu, segur que trobeu alguna persona fent-se fotos a la porta d’entrada.

66PerrySteet

CONFIDENCIAL: Tot i que hi ha empreses que fan rutes temàtiques de Sex and the City per la ciutat, si feu una mica de recerca per Internet, podeu trobar molts webs on hi ha informació detallada per tal que us en pogueu fer una a mida amb botigues, restaurants, bars o carrers que sortien a la sèrie. Aquesta està força bé i inclou fotos i tot. Potser teniu sort i fins i tot us creueu amb la Sarah Jessica Parker, que viu a la ciutat.

Anuncis

One response to “El Nova York de Sex and the City

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s