Manhattan de Woody Allen, per anar fent boca

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

Tenim ganes de Nova York. Ja fa dies que vam comprar els bitllets pel viatge d’enguany i sembla que el dia de marxar no arriba mai. Per fer més portable aquesta espera, hem de trobar petits alicients. Així doncs, ahir per la nit ens vam posar Manhattan de Woody Allen.

Manhattan de Woody Allen

Tot i ser una pel·lícula de l’any 1979, hi ha molts espais que ja llavors tenien la mateixa màgia que ara. A més, és una delícia la fotografia del film. Es nota que el director és un enamorat de la ciutat. Ningú no roda els exteriors de Manhattan com ell.

CONFIDENCIAL: Woody Allen és un aficionat al clarinet i li agrada tocar amb el seu grup en locals petits de Manhattan. Es diu que actua regularment a l’Hotel Carlyle els dilluns per la nit. A veure si teniu sort i us el trobeu!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s